A Work Force Kft. 20 éves logója.

Nyíregyházán nyit új irodát a Work Force

A Work Force Kft. Nyíregyházi irodájának bejárata.

Nyíregyházán nyit új irodát a Work Force

Folytatja hazai terjeszkedését Észak-Kelet Magyarországon a Work Force, a munkaerő-kölcsönzéssel és –közvetítéssel foglalkozó vállalat Nyíregyházán nyitja meg legújabb, kilencedik irodáját. Az új központ létrehozását indokolta, hogy a társaság már megállapodást kötött a városban működő egyik jelentős foglalkoztatóval, és további partnerségeket tervez a régióban működő cégekkel a jövőben, hogy akár több száz munkavállalóval is segítse a térség munkaerőpiaci helyzetét.

A mai napon nyitotta meg új irodáját Nyíregyházán a Work Force, ez már a 9. központja itthon a dinamikusan fejlődő HR-szolgáltatónak. A munkaerő-kölcsönzéssel és –közvetítéssel foglalkozó cég munkatársai hasznos segítséget nyújtanak nem csupán az állást kereső munkavállalóknak, de a munkaerő-problémákkal küzdő vállalkozásoknak is.

A Work Force napjainkra az ország harmadik legnagyobb HR szolgáltatójává vált, idén februárra 70 százalékkal nőtt a cégtől kölcsönzött munkavállalók száma az egy évvel korábbihoz képest. A társaság által kínált szolgáltatásokat már most is számos vállalkozás használja Kelet- és Észak-Kelet-Magyarországon, többek között az energiaiparból, az autóiparból, illetve az elektronikai alkatrészgyártásból vannak ügyfeleik, jellemzően többezer főt foglalkoztató nagyvállalatok.

A nyíregyházi iroda megnyitásával tovább erősíti jelenlétét a régióban a Work Force és tervei szerint a tavalyihoz képest többszörösére növelné a térségben kölcsönzött munkaerő számát. A nyírségi központ megnyitását követően olyan jelentős munkáltatókat is ki tudnak szolgálni a régióban, mint például a Nyíregyházán működő LEGO Manufacturing Kft.

Tavaly az előző évhez képest közel ötszörösére tudtuk növelni az ebben a régióban kölcsönzött munkavállalóink számát és arra számítunk, hogy az új iroda megnyitása révén folytatódik majd a dinamikus fejlődés. Azt tapasztaljuk, hogy ebben a térségben is komoly hiány van a szakképzettséget igénylő pozíciókban, így például villanyszerelőkből, hegesztőkből. Úgy gondolom, hogy a HR-szolgáltatások piacán szerzett 20 éves tapasztalatunkra támaszkodva mind a munkavállalóknak, mind a foglalkoztatóknak hasznos segítséget tudunk nyújtani” – mondta el Czellecz Zoltán, a Work Force cégvezetője.

A nyíregyházi iroda az induláskor 3 fővel várja az érdeklődő munkavállalókat és a vállalkozásokat, de a tervek szerint később bővítik a kapacitást. A kirendeltség – hasonlóan az ország többi irodájához – álláskeresési tanácsadásban, munkaerő-kölcsönzésben és munkaerő-közvetítésben lesz a helyi vagy környékbeli munkáltatók segítségére, Job Force Iskolaszövetkezetén keresztül pedig a diákoknak is kínál munkalehetőséget a térségben.

A Work Force-ról

A 100 százalékban magyar tulajdonú Work Force Kft. 2003 óta foglalkozik munkaerő-kölcsönzéssel és munkaerő- közvetítéssel. Tapasztalatainak, naprakész piaci ismeretüknek, és szaktudásunknak köszönhetően olyan komplex megoldásokat biztosít, melyekkel partnereik egyre növekvő munkaerőigényeit maximálisan lefedi. Megbízói között termelő- és gyártó cégek, valamint a szolgáltató szektorban működő vállalatok egyaránt megtalálhatóak. Országszerte 9 irodával rendelkezik, 300 ügyfél számára biztosítja folyamatosan a megfelelő munkaerő rendelkezésre állását.