A Work Force Kft. 20 éves logója.

Diákmunka

Hatékony megoldást kínálunk akár egész évben felmerülő, akár időszakos munkaerőigényre, vagy szezonális munkafolyamatok esetén, akár egy napon belül is munkába állítva a diákokat.

A diákmunkáról

A Job Force iskolaszövetkezet célja, hogy a diákok a hozzájuk leginkább illő munkakörökben helyezkedjenek el, ennek köszönhetően partnereink a legmotiváltabb diák munkavállalókkal dolgozhatnak együtt, akár fizikai, szellemi, vagy speciális szaktudást igénylő munkákról van szó. Ugyanakkor a jelenlegi szabályozásnak köszönhetően, a felnőtt munkavállalóhoz képest, ugyanazon bruttó bér mellett, Partnereinknek 20%-kal kerül kevesebbe a diák munkaerő foglalkoztatása ugyanabban a pozícióban. A diákmunka gyors és költséghatékony megoldást jelenthet a váratlanul fellépő munkaerőhiány vagy időszakos feladatok elvégzésére, a diákok akár egy nap alatt is munkába tudnak állni a szükséges pozíciókban a teljesen digitalizált adminisztratív folyamatainknak köszönhetően. Ráadásul ezzel a foglalkoztatási formával a vállalatoknak nem növekszik a statisztikai létszáma, nem kell munkáltatói járulékokat fizetni és felmondási időre, szabadságra vagy betegszabadságra eső bérköltség sem merül fel.

Diákjaink jelentős része felsőoktatásban vagy szakképzésben vesz részt, így akár gyakornoki program esetén is tervezhet velünk.

Országos hálózatunknak köszönhetően gyorsan tudunk reagálni az igényekre, ráadásul lehetőség szerint szerződéseinket is online kötjük mind a Partnereinkkel, mind a diákokkal, ezzel is egyszerűsítve és gyorsabbá téve folyamatainkat.

Négy, aktívan dolgozó irodai ember.

Miért a job force?

Miért diákmunka?

Egy lány sárga grafitceruzával ír egy spirálos füzetbe.

KÉRJEn ÁRAJÁNLATOT MÁR MA!

Adja meg legfontosabb igényeit, és kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!