A Work Force Kft. 20 éves logója.

Munkaerő-közvetítés

A lehető legrövidebb időn belül segítünk megtalálni a megfelelő jelöltet. Vezető kiválasztás esetén is maximális diszkrécióval dolgozunk, akár egy-két héten belül továbbítjuk megbízóink felé a szakmai elvárásoknak megfelelő, releváns munkatapasztalattal rendelkező jelöltet.

Milyen előnyökkel jár a munkaerő-közvetítés?

Szakértőink akár azonnal, a lehető legkompetensebb munkaerőt kínálják csapatodba, akikre elhelyezés esetén garanciát is vállalunk.

Külön szakértő csapat dolgozik a fizikai és a szellemi közvetítési pozíciókon, ezen belül is a kiemelt vezetői és specialista pozíciók fejvadászatával. Otthonosan mozgunk a következő szakma csoportok toborzásában és közvetítésében:

Közvetítés

Kiválasztási folyamatunk

A munkaerő-közvetítés folyamata a megbízóval történő személyes kapcsolatfelvétellel indul helyi szinten. A találkozó során a lehető legtöbb részeletet tekintünk át, amelyek fontosak a sikeres közvetítéshez, annak érdekében, hogy minél nagyobb számú, a szakmai elvárásoknak megfelelő releváns munkatapasztalattal rendelkező jelöltet kutassunk fel.

Természetesen ügyfeleink részére naprakész munkaerő piaci aktualitásokról, változásokról is teljes képet adunk, a régióknak megfelelő specialistásokkal.

Fiatal, barnahajú, szemüveges lány egy noteszbe jegyzetel a gép előtt ülve.

Klasszikus munkaerő-közvetítés „csomag”
(szellemi- és fizikai munkakörökre egyaránt):

1
Álláshirdetés elhelyezése
2
Beérkező pályázatok fogadása/szelekciója
3
Adatbanki szűrés
4
Előszűrés az Ügyfél igényeinek megfelelően
5
Jelöltek felkészítése az állásinterjúra
6
Jelöltek bemutatása az Ügyfél részére
Igény esetén a jelölttel történő összes kommunikáció és egyeztetés átvállalása, akár a bértárgyalást is beleértve. Sikeres elhelyezést követően rendszerezett és bevezetett, saját fejlesztésű utánkövető program alkalmazása.

Alkalmazott módszereink

Adatbanki keresés

Saját fejlesztésű adatbázisunk országosan közel 90 000 jelölt frissített adatait tartalmazza, ezen kívül hozzáférünk a főbb állásportálok adatbázisaihoz is.
Elegáns féri ül az íróasztal mögött és dolgozik a laptopon.
Egy fiatal nő áll egy férfi mellett az íróasztal mögött és laptopra mutatva beszélgetnek.

Hirdetések alkalmazása

Célunk, hogy tartós hozzáadott értéket teremtsünk, és hosszú távú kapcsolatot építsünk ki ügyfeleinkkel a sikeres munkaerő-közvetítés érdekében. Ebből adódóan a Work Force HR tanácsadóinak és projektvezetőinek mindennapi törekvése az, hogy színvonalas partnerévé és tanácsadójává váljon megbízói teljes szervezetének.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MÁR MA!

Adja meg legfontosabb igényeit, és kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!