A Work Force Kft. 20 éves logója.

Szolgáltatásaink

Miért a Work Force?

Fiatal, mosolygós lány.

MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS

Munkaerő-közvetítés üzletágunk keretében segítünk megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő jelöltet az adott pozícióra.

MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS

A munkaerő-kölcsönzés megoldást biztosít az egész évben felmerülő, vagy nem várt eseményekből eredő megnövekedett munkaerőigényekre belföldi, vagy akár határon túli munkaerő toborzásával is.

HATÁRON TÚLI MUNKAERŐ FOGLALKOZTATÁS

Nagy létszámban felmerülő munkaerőigényekre optimális megoldást jelent a motivált, határon túli munkaerő, akár 100 fő munkába állításával két hét alatt.

DIÁKMUNKA

A Job Force iskolaszövetkezet célja, hogy a diákok a hozzájuk leginkább illeszkedő munkakörökben helyezkedjenek el, ennek köszönhetően partnereink a legmotiváltabb diák munkavállalókkal dolgoznak együtt.

Rehabilitációs foglalkoztatás

Rehabilitációs szolgáltatásunkkal szeretnénk hozzájárulni partnereinknél a vállalati sokszínűség és a társadalmi felelősségvállalás tudatos megvalósításához. Ráadásul a rehabilitációs foglalkoztatás a vállalkozások vezetői és szakemberei számára is új lehetőséget jelenthet a versenyképesség javítására.

OUTSOURCING

Outsourcing üzletágunk szolgáltatásának igénybe vétele esetén az Ön által meghatározott tevékenységeket erre dedikált csapatunk viszi tovább, ezzel időt és energiát spórolva.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MÁR MA!

Adja meg legfontosabb igényeit, és kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.