A Work Force Kft. 20 éves logója.

Diákmunka

SZERZŐDJÖN VELÜNK MOST TOBORZÁSI DÍJ NÉLKÜL!

Az ajánlat 2024. december 31-ig érvényes a 2024. június 30-ig megkötött szolgáltatási szerződésekre!

A Job Force Iskolaszövetkezet országos irodahálózattal és kiterjedt adatbázissal rendelkezik. A digitalizáció melletti elköteleződésünknek köszönhetően, a diákok néhány gombnyomással az iskolaszövetkezet tagjai lehetnek, ezáltal akár 24 órán belül beléptethetőek és jelentkezésüket az ország bármely pontján leadhatják.

DIÁKFOGLALKOZTATÁS / NYÁRI MUNKA

274 Ft / óra / fő
nyári diákmunka
Fiatal, mosolygós lány.

SZAKMAI POZÍCIÓK / GYAKORNOKI MUNKAKÖRÖK

334 Ft / óra / fő

Miért FOGLALKOZTASSON DIÁKOKAT?

diákfoglalkoztatás előnyei vállalatok számára

A JOB FORCE ISKOLASZÖVETKEZETRŐL

A Job Force iskolaszövetkezet célja, hogy a diákok a hozzájuk leginkább illő munkakörökben helyezkedjenek el, ennek köszönhetően partnereink a legmotiváltabb diák munkavállalókkal dolgozhatnak együtt, akár fizikai, szellemi, vagy speciális szaktudást igénylő munkákról van szó. Ugyanakkor a jelenlegi szabályozásnak köszönhetően, a felnőtt munkavállalóhoz képest, ugyanazon bruttó bér mellett, Partnereinknek 20%-kal kerül kevesebbe a diák munkaerő foglalkoztatása ugyanabban a pozícióban. A diákmunka gyors és költséghatékony megoldást jelenthet a váratlanul fellépő munkaerőhiány vagy időszakos feladatok elvégzésére, a diákok akár egy nap alatt is munkába tudnak állni a szükséges pozíciókban a teljesen digitalizált adminisztratív folyamatainknak köszönhetően. Ráadásul ezzel a foglalkoztatási formával a vállalatoknak nem növekszik a statisztikai létszáma, nem kell munkáltatói járulékokat fizetni és felmondási időre, szabadságra vagy betegszabadságra eső bérköltség sem merül fel.

Diákjaink jelentős része felsőoktatásban vagy szakképzésben vesz részt, így akár gyakornoki program esetén is tervezhet velünk.

Országos hálózatunknak köszönhetően gyorsan tudunk reagálni az igényekre, ráadásul lehetőség szerint szerződéseinket is online kötjük mind a Partnereinkkel, mind a diákokkal, ezzel is egyszerűsítve és gyorsabbá téve folyamatainkat.

KÉRJEn ÁRAJÁNLATOT MÁR MA!

Adja meg legfontosabb igényeit, és kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!