A Work Force Kft. 20 éves logója.

Határon túli munkaerő foglalkoztatása

A magyarországi munkaerőhiány kritikus méreteket ölt, amely fokozottan érint bizonyos iparágakat. A termelés és a gyártás mellett, ide sorolható például a vendéglátás és a turizmus is. A piaci környezet a bérszínvonalat jelentősen és folyamatosan emeli, ugyanakkor a fluktuáció egyre nagyobb problémát okoz.

Miért éppen a határon túli munkavállalók?

Amennyiben a közelében már nem talál megfelelő létszámú álláskeresőt, vagy szeretné csökkenteni a fluktuációt, mi új kollégákat tudunk biztosítani szomszédos-, vagy akár távoli harmadik országokból is.

Szakértő projektvezető csapatunk az egész ország területén kiszolgálja megbízóink igényeit. A munkavállalók kölcsönzése esetén rendelkezésre állunk a következő szolgáltatások esetén:

Egyedi igények felmerülése esetén, az elképzelések részletes ismeretében egyedi ajánlatot készítünk.

Telefonáló dolgozók a következő felirattal: Hatékony létszámgazdálkodási megoldásokat kínálunk.
A Work Force Kft. Minősített munkaerő-kölcsönzői státuszának pecsétje.

A Work Force 20 év tapasztalattal rendelkezik. Ez idő alatt határon túli munkavállalók ezreit kölcsönöztük ki, ezzel szerteágazó tapasztalatra tettünk szert ezen a területen, beleértve a külföldi munkavállalók toborzását, integrációját, valamint idegenrendészeti ügyintézését is.

2022-ben Minősített munkaerő-kölcsönző státuszt szereztünk, melynek köszönhetően már a legkülönbözőbb országokból tudunk munkaerőt biztosítani.

2022-től elérhető országok:

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MÁR MA!

Adja meg legfontosabb igényeit, és kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!