Határon túli munkaerő foglalkoztatása

Magyarország évek óta nem tapasztalt munkaerő-hiánnyal küzd. Minősített munkaerő-kölcsönzőként olyan határon túli munkavállalókat biztosítunk partnereink számára, akik Magyarországon nem, vagy csak rendkívül magas fluktuáció mellett találhatóak meg.

Miért éppen a határon túli munkavállalókat ajánljuk?

Nagyon magas a motivációjuk.
A szomszédos országokból érkező munkavállalók a hazájukhoz viszonylag közeli munkalehetőséget keresve, a jobb kereseti lehetőség reményében érkeznek az országba. Ez a jelenség éppúgy érinti a magasabb iskolai végzettségű, korábban szellemi pozíciókban tevékenykedő munkavállalókat, mint a kékgalléros munkaerőt.

Több száz külföldi munkavállalót foglalkoztattunk az elmúlt időszakban és az eddigi statisztikai adataink alapján a munkavállalók fluktuációja kifejezetten alacsony, motivált, munkaszerető, szorgalmas, lelkes emberek, akik hosszútávú munkavégzésre készülnek hazánkban.

2022 januárjában Minősített munkaerő-kölcsönző státuszt szereztünk, így a korábbinál is több országból toborozhatunk munkavállalókat a munkaerő-piaci gondok enyhítésére. Míg a Szerbiából vagy Ukrajnából érkezett munkavállalókat bármely munkaerő-kölcsönző kikölcsönözheti, az egyéb, harmadik országból (például Vietnámból, Indonéziából, Mongóliából vagy a Fülöp-szigetekről) érkezőket csak azok a szolgáltatók, akik egy szigorú tanúsítási folyamaton szerezték meg a „minősített” címet, és ennek köszönhetően szakmai és pénzügyi értelemben is stabilabbak versenytársaiknál.

Szakértő projektvezető csapatunk az egész ország területén kiszolgálja megbízóink igényeit. A külföldi munkavállalók kölcsönzése esetén rendelkezésre állunk az alábbi alapszolgáltatások esetén:

Egyedi szolgáltatások igénye esetén, az elképzelések részletes ismeretében egyedi ajánlatot készítünk.

Az alapszolgáltatások mellett az alábbi ügyintézést is biztosítjuk a határon túli munkavállalók foglalkoztatásához kapcsolódóan:

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MÁR MA!

Adja meg legfontosabb igényeit, és kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!