A Work Force Kft. 20 éves logója.

Rehabilitációs foglalkoztatás

Rehabilitációs szolgáltatásunkkal szeretnénk hozzájárulni partnereinknél a vállalati sokszínűség és a társadalmi felelősségvállalás tudatos megvalósításához. Filozófiánk, hogy minden ember értékes, megismételhetetlen, az emberi tulajdonságok egyedi hordozója. A rehabilitációs foglalkoztatás a vállalkozások vezetői és szakemberei számára is új lehetőséget jelenthet a versenyképesség javítására.

Minden vállalatvezetőt és HR szakembert foglalkoztat a munkaerőhiány, a költségtervezés kérdése. Mi most egy olyan HR megoldást ajánlunk, amellyel könnyedén költséget csökkenthet és értéket is teremthet, ráadásul még felelős munkaadóvá is válhat.

Hogyan éri meg a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása?

A megváltozott munkaképességű emberek alkalmazása a szervezetben tehát egyrészt költségcsökkentés és járulékos előny, másrészt a társadalmi felelősségvállalás és a szervezeti kultúra részét képezi.

Rehabilitációs foglalkoztatásunk tevékenységei

Rehabilitációs szolgáltatásunk keretében teljes körű szakmai tanácsadással, belső átvilágítással, munkaerő-közvetítéssel és munkaerő-kölcsönzéssel támogatjuk ügyfeleinket.

Megváltozott munkaképességű dolgozó egy szabászatban.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MÁR MA!

Adja meg legfontosabb igényeit, és kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!