MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS

Munkaerő-közvetítés szolgáltatásunk keretében a lehető legrövidebb időn belül segítünk megtalálni az Ön által meghatározott kritériumoknak megfelelő potenciális jelöltet.

Egy klasszikus vállalati struktúrában a szakmunkásoktól a felső vezetőig, minden munkakörre végzünk toborzást, kiválasztást a legkülönbözőbb iparágakban.

Mik a munkaerő-közvetítés előnyei?

Munkaerő-közvetítés üzletágunk HR szakértői akár azonnal, a lehető legkompetensebb munkaerőt szolgáltatják csapatába. A Work Force Kft. rendkívüli tapasztalatára és tudás bázisára támaszkodva segít megtalálni a megbízó aktuális elvárásaihoz illeszkedő munkatársakat, akikre elhelyezés esetén garanciát is vállal.

Kiválasztási folyamatunk

A munkaerő-közvetítés folyamata a megbízóval történő személyes kapcsolatfelvétellel indul helyi szinten. Ennek célja a lehető legtöbb információ megszerzése a sikeres közvetítéshez. A munkaerő-toborzás célja a potenciális jelöltek felkutatása, megtalálása. Annak érdekében, hogy minél nagyobb számú, a szakmai elvárásoknak megfelelő releváns munkatapasztalattal rendelkező jelöltet kutassunk fel.

Klasszikus munkaerő közvetítés „csomag” (szellemi- és fizikai munkakörökre egyaránt):

  • Álláshirdetés elhelyezése a beérkező pályázatok fogadásával/szelekciójával vagy anélkül
  • Adatbanki szűrés / CV Selling
  • Long-list – csak telefonos előszűrés
  • Felső vezető kiválasztás
  • Fejvadászat – direkt megkeresés
  • Pszichológiai tesztelés
  • Karrier tanácsadás

Alkalmazott módszereink

Adatbanki keresés:

Saját fejlesztésű adatbázisunk országosan közel 90 000 jelölt frissített adatait tartalmazza, ezen kívül hozzáférünk a főbb állásportálok adatbázisaihoz is.

Hirdetések alkalmazása:

  • On-line: Saját honlapunkon és a jelentősebb szakmai állásportálokon megszerkesztjük és elhelyezzük hirdetéseinket, social media kampányokat alkalmazunk, rendszeresen hírlevelekben és  közösségi média csoportokban kommunikálunk potenciális jelöltjeinkkel.
  • Off-line: részt veszünk a jelentősebb állásbörzéken, rendszeresen megjelenünk cikkekkel szakmai portálokon, HR rendezvények támogatóiként online és print megjelenéseink állandóak.
  • Direct search/networking: Célpontként meghatározott cégeknél potenciális jelöltek felkutatása az adott szakterületekről.

A cél, hogy tartós hozzáadott értéket teremtsünk, és hosszú távú kapcsolatot építsünk ki a megfelelő munkaerő-toborzás érdekében. Ebből adódóan a Work Force Kft. HR tanácsadóinak és projektvezetőinek az a célja, hogy színvonalas partnerévé és tanácsadójává váljon megbízói teljes szervezetének.

Szeretné megtalálni a nyitott pozícióihoz legjobban illő munkavállalókat könnyen és hatékonyan? A Work Force csapata segít Önnek.

Kérjük adja meg nevét és telefonszámát, amelyen kereshetjük!

Feltöltöm az önéletrajzomat

Visszahívást kérek