MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS

Munkaerő-közvetítés szolgáltatásunk keretében a lehető legrövidebb időn belül segítünk megtalálni az Ön által meghatározott kritériumoknak megfelelő potenciális jelöltet.

Vezető kiválasztás esetén is maximális diszkrécióval dolgozunk, akár egy-két héten belül továbbítjuk megbízó partnereink felé a szakmai elvárásoknak megfelelő releváns munkatapasztalattal rendelkező jelöltet.

Milyen előnyökkel jár a munkaerő-közvetítés?

Munkaerő-közvetítés üzletágunk HR szakértői akár azonnal, a lehető legkompetensebb munkaerőt szolgáltatják csapatába. A Work Force Kft. rendkívüli tapasztalatára és tudás bázisára támaszkodva segít megtalálni a megbízó aktuális elvárásaihoz illeszkedő munkatársakat, akikre elhelyezés esetén garanciát is vállal.

Kiválasztási folyamatunk

A munkaerő-közvetítés folyamata a megbízóval történő személyes kapcsolatfelvétellel indul helyi szinten. A találkozó során a lehető legtöbb részeletet áttekintjük, amely fontos a sikeres közvetítéshez, annak érdekében, hogy minél nagyobb számú, a szakmai elvárásoknak megfelelő releváns munkatapasztalattal rendelkező jelöltet kutassunk fel.

Természetesen ügyfeleink részére az aktuális munkaerő piaci aktualitásokról, változásokról is teljes képet adunk, régióknak megfelelő specialistásokkal.

Külön hozzáértő csapat dolgozik a fizikai és szellemi közvetítési pozíciókon, ezen belül is a kiemelt vezetői és specialista pozíciók fejvadászatával. Otthonosan mozgunk a következő szakma csoportok toborzásában és közvetítésében:

Közvetítés:

 1. Szellemi: mérnök, SSC / call center, HR, logisztika, adminisztráció, pénzügy, számvitel, kereskedelem, értékesítés
 2. Fizikai: betanított, képzettséget nem igénylő operátor pozíciók, valamint szakképzettséget igénylő pozíciók: targoncás, CNC, karbantartó, gépkezelő/gépbeállító, egyéb szakmunkák

  Klasszikus munkaerő közvetítés „csomag” (szellemi- és fizikai munkakörökre egyaránt):

 • Álláshirdetés elhelyezése a beérkező pályázatok fogadásával/szelekciójával vagy anélkül
 • Adatbanki szűrés
 • Előszűrés az Ügyfél igényeinek megfelelően
 • Jelöltek felkészítése az állásinterjúra
 • Jelöltek bemutatása Ügyfél részére – akár személyesen is
 • Igény esetén a Jelölttel történő összes kommunikáció és egyeztetés átvállalása, akár a bértárgyalást is beleértve
 • Sikeres elhelyezést követően rendszerezett és bevezetett, saját fejlesztésű utánkövető program alkalmazása

Alkalmazott módszereink

Adatbanki keresés:

Saját fejlesztésű adatbázisunk országosan közel 90 000 jelölt frissített adatait tartalmazza, ezen kívül hozzáférünk a főbb állásportálok adatbázisaihoz is.

Hirdetések alkalmazása:

 • On-line: Saját honlapunkon és a jelentősebb szakmai állásportálokon megszerkesztjük és elhelyezzük hirdetéseinket, social media kampányokat alkalmazunk, rendszeresen hírlevelekben és közösségi média csoportokban kommunikálunk potenciális jelöltjeinkkel.
 • Off-line: részt veszünk a jelentősebb állásbörzéken, rendszeresen megjelenünk cikkekkel szakmai portálokon, HR rendezvények támogatóiként online és print megjelenéseink állandóak.
 • Direct search/networking: Célpontként meghatározott cégeknél potenciális jelöltek felkutatása az adott szakterületekről.

Célunk, hogy tartós hozzáadott értéket teremtsünk, és hosszú távú kapcsolatot építsünk ki ügyfeleinkkel a sikeres munkaerő-közvetítés érdekében. Ebből adódóan a Work Force Kft. HR tanácsadóinak és projektvezetőinek mindennapi törekvése az, hogy színvonalas partnerévé és tanácsadójává váljon megbízói teljes szervezetének.

Szeretné megtalálni a nyitott pozícióihoz legjobban illő munkavállalókat könnyen és hatékonyan? A Work Force csapata segít Önnek.

G-V0NW07YPJR