MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS

Munkaerő-kölcsönzés szolgáltatásunk hatékony és gyors megoldás az időszakos vagy folyamatosan fennálló megnövekedett munkaerőigényére, akár felnőtt, diák, vagy határon túli munkaerő toborzásával is az egész ország területén.

Mik a munkaerő kölcsönzés előnyei?

Hatékony és gyors megoldás az állandó vagy szezonális tevékenységből fakadó, új termék gyártása esetén bekövetkezett, illetve nem várt eseményekből eredő megnövekedett munkaerőigényére, akár felnőtt, diák, vagy határon túli munkaerő toborzásával is.

A Work Force biztosítja az igényeinek megfelelő munkaerő megkeresését, a munkaviszony fennállása alatti teljes személy- és munkaügyi ügyintézést, bérszámfejtést, TB ügyintézését, határon túli munkaerő foglalkoztatása esetén szállást és utaztatást. Tapasztalt projektvezetőink kipróbált, eredményes előszűrési és tesztelési módszertant alkalmaznak a megfelelő munkavállalók beállítása érdekében.

A kölcsönzött dolgozót a kölcsönbeadó cég alkalmazza, így csökken az adminisztráció, a bérszámfejtés és a ki- és beléptetés időráfordítása. Csak a ledolgozott órákat szükséges kifizetni óradíjas fizetés esetén, ennek köszönhetően a költségráfordítás és az időigény előre kalkulálható.

Igény esetén szakképzett, tapasztalt projektvezetőink vagy csapatunk partnereink telephelyén közvetlenül látják el a kölcsönzött állománnyal kapcsolatos toborzási-, kiválasztási- és adminisztrációs feladatokat, így az esetleges felmerülő igényekre azonnali megoldást tudjunk nyújtani.

Kiválasztási folyamatunk:

Pozícióprofil – Célcsoport kompetencia – Toborzási kampány – Előszűrés – Személyes interjú – Teszt – Partneri interjú – Beléptetés

Kulcsfontosságú előnyök:

Prompt reagálás – szakmai tapasztalat – országos jelenlét – releváns adatbázis – eredményes előszűrési módszertan – utaztatás/szállás biztosítása – fluktuáció kezelés

    Szeretné megtalálni a nyitott pozícióihoz legjobban illő munkavállalókat könnyen és hatékonyan? A Work Force csapata segít Önnek.

    G-V0NW07YPJR