A Work Force Kft. 20 éves logója.

CSR erősítő és költségoptimalizáló megoldás év végére. Hogyan csináld? Mutatjuk!

Egy barna hajú fiatal nő aki megváltozott munkaképességű irodai munkát végez.

Értékteremtés és költségcsökkentés egyben, akár még az év vége előtt!

Munkaerőhiány, közelgő év vége, számolás, költségtervezés.. Bizonyára téged is ilyen gondolatok foglalkoztatnak mostanság. Mutatunk egy HR megoldást, amivel könnyedén kezelni tudod a nehézségeket: költséget csökkenthetsz, megtervezheted a szükséges állományi létszámodat, ráadásul mindezt úgy, hogy egyben értéket is teremtesz és felelős munkaadóvá is válsz.

Tudtad? Annak a munkaadónak, akinél a foglalkoztatottak átlagos statisztikai állományi létszáma meghaladja a 25 főt, de az általa foglalkoztatott megváltozott munkaképességű munkavállalók létszáma nem éri el a létszám 5 százalékát, annak rehabilitációs hozzájárulást kell fizetni?

Neked hány megváltozott munkaképességű kollégád van?

A rehabilitációs hozzájárulás éves összege a kötelező foglalkoztatási szintből hiányzó létszám, valamint a rehabilitációs hozzájárulás szorzata. A rehabilitációs hozzájárulás éves összege a mindenkori minimálbér kilencszerese.

2021-ben: 161.000 Ft x 9 = 1.449.000 Ft/fő

2022-ben: 200.000 Ft x 9 = 1.800.000 Ft/fő

Tipp: Megváltozott munkaképességű munkavállalók alkalmazásával a Rehabilitációs hozzájárulás befizetése kiváltható, illetve csökkenthető a munkáltatói járulék.

A költségcsökkenés viszont csak egy járulékos előny, hiszen mindannyian (Te is, mi is és mindenki) Emberekkel foglalkozunk.

Jelenleg is több megváltozott munkaképességű kolléga dolgozik saját csapatunkban is és a partnereinknél is.

Mi, a Work Force-nál, felelős HR szolgáltatóként és gondoskodó szervezetként egyébként is támogatjuk a megváltozott munkaképességű kollégák foglalkoztatását is, hiszen saját tapasztalatainkból is jól tudjuk, hogy szinte bármilyen munkakörben megállják a helyüket, ráadásul nagyon lojálisak és szabálykövetők, könnyen beilleszthetők a vállalati közösségbe, jelenlétük közösségépítő, erősítik a többi munkavállaló munkamorálját és cég iránti elköteleződését, javul a cég munkafolyamatainak szervezettsége, és – nem utolsó sorban pedig – megjelenik a közösségi életben az egymás iránti figyelem, tolerancia.

Ha bármilyen kérdésed van a rehabilitációs foglalkoztatással, vagy a megváltozott munkaképességű kollégák toborzásával és alkalmazásával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal!

Keresd kolléganőnket:

Szabó Anna

Rehabilitációs Üzletágvezető

+36 20 310 1714

  • Rehabilitációs foglalkoztatás
  • Teljes körű szakmai tanácsadás
  • Munkaerő-kölcsönzés
  • Munkaerő-közvetítés
  • Try & Hire

Ne maradj le semmiről, kövess minket LinkedIN-en is!

Work Force Hungary

ertekesites@work-force.hu