A Work Force Kft. 20 éves logója.

4+1 nyári csapatépítő program

A nyár a szabadtéri programok legjobb időszaka, ami kifejezett jó csapatépítő rendezvények szervezéséhez. A csapatépítő tréning építi a bizalmat és bajtársiasságot, amely növeli a munkavállalók képességét arra, hogy hatékonyabban tudjanak együttműködni mind az irodai környezetben egyénileg, mind a csoportos projektekben.

Gondolkodtál már azon, hogyan tudnál felejthetetlen élményt szerezni munkavállalóidnak? Mutatjuk, hogyan tudsz egyedi programot szervezni, minden vállalati klisé nélkül:

 1. Szervezett városi túrák

Az ilyen típusú csapatépítő napok szórakoztató és kalandos módon fejlesztik a munkatársak képességeit. Egy gondolkodós városismereti játék során bejárhatjátok a településeket, ami mindamellett, hogy izgalmas, még összehozza a munkatársakat is.

Négy munkatárs kirándul csapatépítő tevékenységként.

 1. Közös szakmai rendezvények

A népszerűbb csapatépítő ötletek közé tartoznak a szakmai rendezvények is. Itt a kollégák nem csak szakmai tudásukat fejleszthetik, de új üzleti kapcsolatokra is szert tehetnek közösen.

Egy öltönyös férfi, borospohárral a kezében.
Egy öltönyös férfi, borospohárral a kezében.
 1. Közös jótékonykodás

Azok a csapatépítők, mely során összefogunk egy jó ügy érdekében, nagy népszerűségnek örvendenek. A közös jótékonykodás a munkatársakat is összehozza.

Ilyenek például:

 • Önkéntesség
 • Étel felszolgálása egy helyi konyhában
 • Közös kertben dolgozni
 • Kutyaséltáltatás menhelyen
 • Kórházi szoba kifestése
 • Jótékonysági gyaloglás, futás, vagy más versenyen való közös részvétel
 • A jólétet támogató tevékenységek.

Vacsora fogadás, rengeteg étellel.

 1. Kültéri csapatépítő programok

A kültéri csapatépítő programok fizikálisan és mentálisan is jó hatással vannak a munkavállalókra. A kültéri csapatépítő programok között lehetnek egészen extrém, költséges tervek is, de természetesen olcsó csapatépítő ötletek is akadnak a listán. A kötélpályák vagy kalandparkok mind nagyobb erőnléti állapotot igényelnek, így érdemes egyeztetni előtte a kollégákkal.

Például:

a városi extrém futóverseny,

a raftingolás,

a tutajépítés,

a kincskeresés,

a paintball,

a vakon sátor építés,

az emberi csocsó,

a vízibombás röplabda.

Fiatalok túráznak a szabadban.

 1. Paintball, lézerharc az igazán bátraknak!

Munkavállalóid szeretik a kihívásokat? Amennyiben az aktív, harciasabb programokat kedvelik, vagy éppenséggel folyton virtuális küldetésben vannak, akkor irány a paintball, vagy a lasertag pálya!