A Work Force Kft. 20 éves logója.

20 kérdés és válasz a munkaerő-kölcsönzés témájában, amit munkavállalóként tudnod érdemes

Mit takar maga a munkaerő-kölcsönzés? Mit csinál a Work Force Kft, mint munkáltató?

A munkaerő-kölcsönzés folyamata a következőképp zajlik: cégünk szerződésben áll számos partnercéggel, akik jelzik felénk, hogy milyen pozícióban, hány munkavállalóra lenne szükségük. Ezt követően mi hirdetjük meg a pozíciókat, toborozzuk a jelentkezőket, majd az alkalmasnak vélt jelölteket továbbítjuk a partnercég felé. Amennyiben az ott esedékes teszten, interjún megfelel a jelölt, felvételt nyer. Ezt követően munkaerő kölcsönző cégünkön keresztül fog az adott partnernél dolgozni.

Ki a munkáltatóm, ha kölcsönzött munkavállaló vagyok Önöknél?

A Work Force Kft. Velünk kötsz munkaszerződést, mi pedig kikölcsönzünk valamelyik partnerünk részére, ahol a tényleges munkavégzés fog zajlani.

Vonnak le szolgáltatási díjat a bérből?

Nem, a munkaerő-kölcsönzés számodra díjtalan.

Határozott vagy határozatlan a szerződés?

A szerződés időtartamára vonatkozó információk a hirdetések jelentős részében megtalálhatók. Legtöbbször pozíció függő, hogy mennyi időre keresnek munkavállalókat megbízóink. Abban az esetben, ha nem olvasható a hirdetésben akkor hívd fel munkatársunkat a megadott számon, és tájékoztat a részletekről.

Hol található a munkahely pontosan?

Minden egyes álláshirdetésnél feltüntetésre kerül a település neve, ahol a munkahely található. Ha a pontos utcanév is érdekel, mert szeretnéd tudni, milyen közlekedési eszközzel jutsz el munkába legkönnyebben, akkor hívd fel munkatársunkat a hirdetésben szereplő telefonszámon, minden részletről tájékoztat.

Van céges buszjárat?

Legtöbbször van céges buszjárat. Emellett helyi buszjáratokkal vagy autóval is megközelíthető minden munkahely. Ezzel kapcsolatban is azonnal kapsz választ munkatársunktól, ha telefonon érdeklődsz, vagy visszahívást kérsz az oldalunkon.

Tudnak szállást biztosítani?

Pozícióink legalább felénél áll rendelkezésre szálláslehetőség. A legtöbb szállás 4 csillagos, és lehetőség van arra, hogy a pároddal egy szobában kerülj elhelyezésre. Van olyan szállásunk, ahol biliárd és konditerem is rendelkezésre áll.

Kell a szállásért fizetni?

Ez mindig szerepel az adott álláshirdetésben, de a legtöbb szállás ingyenes.

Mennyire felszerelt a szállás?

A szállásokon tiszta, igényesen berendezett, jól felszerelt, pihenésre kiválóan alkalmas szobák állnak rendelkezésre. Wi-fi, mosókonyha és ebédlő is vár Rád. Sőt, rácalmási szálláshelyünkön például konditerem és biliárd is a rendelkezésedre áll.

Összesen kb mennyit fogok keresni?

Amennyiben a partnercég lehetővé teszi, az álláshirdetésben láthatod az elérhető havi bért. A legtöbb munkakörben cafeteriát, bónuszt, és egyéb juttatásokat is adnak, illetve a pluszban vállalt túlórákat is kifizetik. Ha a pontos részletek érdekelnek, akkor az álláshirdetésben szereplő telefonszámon érdeklődj, munkatársunk minden információt megad neked.

A hazautazást mennyiben térítik?

Munkaerő-kölcsönzés esetén a Munka Törvénykönyve szerinti mértékben támogatjuk a hazautazást. Vannak olyan, szálláslehetőséget kínáló pozícióink, amelyek esetében havi két hazautazást támogatunk, ilyenkor a hazautazásod költségének 86%-át térítjük vissza.

Mikor van a bérkifizetés napja?

Minden hónap 10. napján történik a bérkifizetés az általad megadott bankszámlára utalva.

Milyen gyakran kell túlórázni? Kötelező a túlóra?

A túlórák kifizetésre kerülnek, van olyan munkahely, ahol te döntesz, tudsz-e plusz túlórákat vállalni.

Egy műszakos munkarend van?

Adott munkakörtől függ, hogy hány műszakban történik a munkavégzés. Ezt minden esetben feltüntetjük az adott álláshirdetés szövegében.

Melyik cégről van szó pontosan?

Konkrét cégnévvel az álláshirdetések során nem minden esetben fogsz találkozni, ugyanis nem mindegyik partnerünk teszi lehetővé, hogy közzétegyük a nevét. Viszont, ha a hirdetésben szereplő elérhetőségeken felkeresed munkatársainkat, tőlük választ fogsz kapni arra a kérdésre, hogy melyik cég kínálja az adott pozíciót.

Van lehetőség gyárlátogatásra, mielőtt döntök?

Munkatársunkkal történt beszélgetést követően az első interjú során a munkavégzés helye is bemutatásra kerül.

Interjúra is használható a céges járat?

Igen.

A bejárást támogatják? Milyen szinten?

A hirdetésben feltüntetésre kerül, hogy a munkába való bejárást támogatjuk-e. Amennyiben igen, akkor a Munka Törvénykönyve szerinti mértékben történik mindez. Ha nem található a bejárás támogatására vonatkozó információ a hirdetésben, akkor a megadott elérhetőségen kérhetsz felvilágosítást ezzel kapcsolatban.