A Work Force Kft. 20 éves logója.

Rólunk

A Work Force 2003 óta foglalkozik munkaerő-kölcsönzéssel és munkaerő-közvetítéssel. A komoly tapasztalat, a naprakész piaci ismeret, és a szaktudás olyan komplex megoldásokat biztosít, melyekkel partnereink egyre növekvő munkaerőigényeit maximálisan lefedjük.

Így tudunk ügyfeleink számára folyamatos munkavállalói létszámot biztosítani és rövid időn belül reagálni az egész évben felmerülő, szezonális tevékenységből fakadó, vagy nem várt eseményekből eredő megnövekedett munkaerőigényére, belföldi vagy akár határon túli munkaerő toborzásával is.

Országos lefedettségünknek és rutinos szakértői csapatunknak köszönhetően gyors reagálási idővel dolgozunk, partnereink számára egyedi HR- és szervezési megoldásokat kínálunk, cégre és pozícióra specifikált, egyedi toborzási kampányokkal felépített kiválasztási folyamatokat alkalmazunk.

Megbízóink között termelő- és gyártó cégek, valamint a szolgáltató szektorban működő vállalatok egyaránt megtalálhatóak. Szolgáltatásaink ügyfél-orientáltságát jól tükrözi, hogy a multinacionális nagyvállalatok mellett a gazdasági élet hazai szereplői is bizalmat szavaznak cégünknek.

Fejlődésünk

Eredményeink

Víziónk

A jövő munkaerőpiacát építjük egy sikeresen működő gazdaságért.

Missziónk

2024-ben komplex HR szolgáltatóként szakértelmünkkel ügyfeleink nem pusztán partnerként, hanem hiteles és transzparens munkaerőpiaci tanácsadóként tekintenek ránk.