A Work Force Kft. 20 éves logója.

KULTÚRÁK HARCA – HR STRATÉGIA AZ ÁTALAKULÓ VILÁGBAN

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ A GYŐRI IPARKAMARA ÁLTAL SZERVEZETT HR KONFERENCIÁRÓl

November 13-án a csapatunk egy felejthetetlen HR konferencián vett részt, amelyet a Győri Iparkamara rendezett, melyen a legaktuálisabb HR- és munkaerő-stratégiai kérdéseket vitatták meg a résztvevők.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a Work Force több kollégája is az előadók sorában kapott helyet. Gáspár Gergely, Sales és marketing igazgató key note prezentációjában a vállalati kultúrák diverzitásáról, a különböző vállalkozási formák összjátékáról, a munkavállalók sokszínűségéről és a generációk közös munkájáról, motivációinak eltéréseiről beszélt.

Az esemény olyan izgalmas kerekasztal beszélgetésekkel folytatódott, ahol a szerep Bene Andrásé, a Work Force Nemzetközi Toborzás Üzletág vezetőjéé volt, aki a harmadik országbeli foglalkoztatás regionális lehetőségeiről beszélgetett a résztvevőkkel. Ezzel egy időben Papp Tamás, a Job Force Iskolaszövetkezet Üzletágvezetője a diákok foglalkoztatásának előnyeiről és nehézségeiről szóló eszmecserét moderálta.

Bene András interaktív kerekasztal beszélgetése során a résztvevők megosztották saját toborzási tapasztalataikat és legjobb gyakorlataikat, amelyek munkájuk során segítik és inspirálják őket. András pedig arra ösztönözte a hallgatóságot, hogy a szokásos toborzási módszereken túl nyitottabban tekintsenek az új lehetőségekre, például a nemzetközi munkaerő alkalmazására.

Papp Tamás inspiráló beszámolója a diák foglalkoztatásról azonnal magával ragadta a résztvevőket. A fiatal tehetségekkel való foglalkozás és az őket inspiráló munkakörnyezet kialakítása ma már nem csupán lehetőség, hanem elengedhetetlen része az üzleti sikernek. Konkrét példákon keresztül mutatta be, hogyan lehet a diákokat aktívan bevonni a vállalati életbe, és miként lehet fejleszteni a következő generáció számára releváns készségeket.

Szeretnénk még egyszer köszönetet mondani a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara teljes csapatának kiváló munkájukért és a lehetőségért, hogy részt vehettünk az eseményen. A szervezésüknek köszönhetően olyan rendezvényen vehettünk részt, amely nemcsak a résztvevők tudását bővítette, de minket is tapasztalataink rendszerezésére, a következtetések levonására, és újragondolására ösztönzött a felmerült kérdések nyomán.

Csapatunk továbbra is elkötelezett az innováció, a fejlődés és az emberközpontú vezetés iránt. Az ilyen események nemcsak lehetőséget kínálnak a tanulásra, de erősítik az üzleti közösség összetartó erejét is. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a konferencián, és hozzájárult ahhoz, hogy együtt alakítsuk a jövő HR gyakorlatát!

Köszönjük, hogy elolvastad blogcikkünket. Ha többet szeretnél megtudni a piacról, kövess minket LinkedIn-en is.