Outsourcing

A vezetők idejét és energiáját nagyon sok esetben a napi szinten felmerülő adminisztrációs tevékenységek töltik ki, így kevesebb idő marad a stratégiai feladatokra.

A Work Force Kft. outsourcing szolgáltatása megoldást jelent erre, így Partnereink a kulcsfontosságú tevékenységekre tudnak koncentrálni.

Szolgáltatásunk igénybevételével az egyes munkafolyamatok gördülékenyen végrehajthatók, hiszen legyen szó adminisztrációs feladatokról, call center megoldásról, vagy monotonitás tűrést igénylő feladatokról, a Work Force csapata zökkenőmentesen át tudja venni a kiszervezett tevékenységet.

Az outsourcing előnyei

 • Koncentráltabb figyelem fordítható a cég fő tevékenységére.
 • A költségek átláthatóbbá, könnyen tervezhetővé válnak és várhatóan le is csökkennek.
 • A tevékenységet erre dedikált csapat viszi tovább, mely szolgáltatásként vehető igénybe.
 • Az adott szakterületről érkező legkiválóbb kollégáink gyorsan és precízen végzik az adott munkakör által igényelt feladatokat.
 • Egyenletes teljesítmény: szolgáltatásunk minőségében nem jelentkeznek hullámvölgyek, hiszen az emberi erőforrás esetleges kiesését azonnal pótolni tudjuk.
 • Rugalmassággal kezeljük ügyfeleink igényeit.
 • Monotonitást igénylő feladatokra megváltozott munkaképességű munkatársakat foglalkoztatunk.
Outsourcing

Mit jelent a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása

A Work Force rehabilitációs szolgáltatásainak igénybevétele hozzájárul a vállalati sokszínűség és a társadalmi felelősségvállalás tudatos megvalósításához, amely a vállalkozások vezetői és szakemberei számára új lehetőséget jelenthet versenyképességük javítására.

Szolgáltatási filozófiánk alapköve, hogy minden ember értékes, megismételhetetlen, az emberi tulajdonságok egyedi hordozója, akinek emberi méltóságát minden körülmények között tiszteletben kell tartani.

Rehabilitációs tevékenységünk

Szakképzett kollégáink a rehabilitációs szolgáltatásunk keretében a legalaposabb és legmodernebb humán menedzsment módszerekkel mérik fel az adott munkakör által megkövetelt elvárásoknak megfelelő megváltozott munkaképességű munkavállalót, és a megváltozott munkaképességűek számára a legmegfelelőbb munkakörnyezetet és feladatköröket. A toborzási folyamatot kiterjedt kapcsolathálózat építésével is segítjük, amelyet a foglalkozási rehabilitációs rendszer főbb intézményei részvételével működtetünk.

 • Csökkenthető a rehabilitációs hozzájárulás befizetésének mértéke.
 • Képesek és tudnak is hasznos és produktív munkát végezni.
 • Viszonylag könnyebben beilleszthetők a vállalati közösségbe.
 • Lojálisak a munkáltatóhoz, így kevesebbszer váltanak munkahelyet.
 • Az elvárt minőségnek megfelelően végzik feladatukat.
 • Szabálykövetők, szigorúan betartják a munkavédelmi, munkahelyi előírásokat.
 • A megváltozott munkaképességű munkavállaló befogadása közösségépítő, erősíti a többi munkavállaló munkamorálját, cég iránti elköteleződését.
 • Javul a cég munkafolyamatainak szervezettsége.
 • Megjelenik a közösségi életben az egymás iránti figyelem, tolerancia.
  Ügyfélszolgálat call center állásajánlatok

  CALL CENTER

  A Work Force változatos értékesítési-, és marketingcélokat szolgáló képzett csapata közvetlenül kommunikál az Ön célcsoportjával, ezáltal növelik az interakció eredményességét. A call centeres elérhetőség állandó kapcsolatot teremt a cég és ügyfelei között, amely elősegíti a kapcsolatok létrejöttét, azok ápolását, illetve megelőzik a krízishelyzetek kialakulását.

  Call center

  Telesales
  Kutatások
  Elégedettségifelmérés
  Ügyfélszolgáltat
  Adatbázis-menedzsment

  HR folyamatok

  Toborzás-kiválasztás
  Bérszámfejtés kiszervezése
  Munkaügyiadminisztráció
  Fluktuáció-menedzsment

  További szolgáltatások
  Munkaügyi és pénzügyi anyagok digitalizálása
  Iratrendezés
  Raktár és irodahelyiségek tisztán tartása
  Display összeállítás
  Ellenőrzésifeladatok

   Szeretné megtalálni a nyitott pozícióihoz legjobban illő munkavállalókat könnyen és hatékonyan? A Work Force csapata segít Önnek.

   G-V0NW07YPJR