A Work Force Kft. 20 éves logója.

Fákat ültet és adománnyal is segíti a környezetvédelmet a Work Force

Cserjét ültet egy kék kesztyűs alak.

Az előző szombat délelőttünket a társadalmi felelősségvállalásnak és az ezzel „együtt járó” csapatépítésnek szenteltük.

Díszkörtéket és virágos kőriseket ültettünk el közösen a 10 millió Fa alapítvány pár önkéntesével Budapesten, és a cégcsoportunk további adományának köszönhetően, összesen 300 db fa kerül elültetésre az ország több pontján.

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, hanem konkrét lépéseket is tegyünk akkor, amikor a környezetvédelemről, vagy a jövőnkről van szó. A társadalmi felelősségvállalásunk részét képezik már azok a környezetkímélő megoldások is, amiket eddig bevezettünk, vagy amelyek bevezetése folyamatban van. Ilyenek például a digitalizációra történő tudatos áttérés, az elektronikus számlázás és az elektronikus aláírás rendszere, online adatbázisaink fejlesztése, stb. Mindezek – többek között – azt a célt is szolgálják, hogy a papírhasználat és a személyes jelenlétet igénylő tevékenységek (pl. adminisztráció, utazás, ügyintézés, „papírmunka”, stb.) átgondolt csökkentésével is segítsük a környezetünk megóvását és megújulását. A jövőben pedig további hasznos és értékteremtő megoldásokat is tervezünk, amelyekről folyamatosan tájékoztatást fogunk majd adni.

Szerencsére kiváló időnk volt szombaton, végig sütött a nap, a csapat pedig olyan lelkes és ügyes volt, hogy az alapítvány koordinátora meg is jegyezte, hogy ilyen szorgalmas és „jófej” céges csapattal már régen találkozott. Tényleg odatettük magunkat, lapátoltunk, karókat szúrtunk, kötöztünk, gereblyéztünk, vizet hordtunk – és mindent amire csak szükség volt. ?

Néhány kép a szombati ültetésről: