A Work Force Kft. 20 éves logója.

ÁLLÁST KERESEL? SEGÍTÜNK!

Nézd meg aktuális álláslehetőségeinket vagy regisztrálj adatbázisunkba, hogy mielőbb új munkahelyeden kezdhess!

Miben tudunk segíteni az álláskeresőknek?

Jelentkezés után saját kapcsolattartód lesz, aki majd mindenben támogat: végigkísér a kiválasztási folyamatban, felkészít és elmondja, hogy mi fog történni, segít a szükséges dokumentumok összekészítésében, vagy akár az üzemorvosi vizsgálat megszervezésében is. Ha kell, közösen készülhettek az állásinterjúra, és ő lesz az, aki személyesen bemutat leendő munkahelyeden. A munkába járást sok helyen ingyenes céges buszjáratok segítik, illetve egyre több helyen szálláslehetőség is vár, így az ország bármely pontjáról jelentkezhetsz. Kizárólag bejelentett munkalehetőségeket kínálunk. Folyamatos HR koordinációt is végzünk, HR tanácsadást, mentorálást, mindezt természetesen ingyen! HR-es kapcsolattartód folyamatosan segíti a munkavállalásod és a karriered.

Miben tudunk segíteni a cégeknek?

Húsz év tapasztalatával, minősített munkaerő-kölcsönzői státusszal, valamint a legszélesebb országpalettáról történő toborzással jelenlegi és jövőbeni Ügyfeleinknek a legkomplexebb munkaerőigényekre is van megoldásunk. Országos hálózatunk révén közel vagyunk és gyorsan reagálunk, legyen szó diákfelnőtt, külföldi, vagy akár megváltozott munkaképességű munkavállalók elhelyezéséről.

Folyamatos, nagy létszám biztosítását on site szolgáltatásunkkal, az Ügyfél saját telephelyén való állandó jelenléttel tesszük gördülékennyé. A kékgalléros munkakörökön túl számíthat ránk szellemi munkaerő keresésekben is, legyen szó akár gyakornok, akár felsővezetői pozícióról. Elhelyezett jelöltjeinkre garanciát vállalunk.

Tények és tévhitek

Mi is az a munkaerő kölcsönzés?

Biztonságos és hosszú távú munkalehetőségek közül választhat megbízó partnereinknél, munkaerő-kölcsönzés formájában. Ehhez néhány hasznos információt szeretnénk eljuttatni Önökhöz erről a foglalkoztatási formáról.

Tények és tévhitek

Önéletrajz tippek és minták

Azt gondolnánk, hogy önéletrajzot írni egyszerű, hiszen csak össze kell foglalnunk pár mondatban hova jártunk iskolába, és mivel foglalkoztunk az elmúlt években. Mégis, mikor leülünk megírni életünknek ezt az igen komoly lenyomatát, a legtöbben órákig meredünk az üres papírra. Sokan akkor kezdenek el gondolkozni az átíráson, mikor egyetlen helyről sem kapnak visszahívást. Hoztunk pár tippet, hogy mikre figyeljünk a jó önéletrajz elkészítésekor!

Hírek és álláskeresési tippek

Vállalati bástya, avagy a HR szerepe 2024-ben

Vállalati bástya, avagy a HR szerepe 2024-ben

Az instabil gazdasági környezet hatására a nagyobb és kisebb cégek is meginogtak. Folyamatosan és dinamikusan változó piaci vákuumban vagyunk, aminek köszönhetően a HR is folyamatos átalakuláson megy keresztül…

Dinamikusan változó piac - Stabil csapat

Dinamikusan változó piac – Stabil csapat

Legfontosabb tényező ebben az iparágban mindig az ember, az emberi tényező. Személyes sikernek élem meg a 2023-as évet ilyen szempontból, mivel stabil kirendeltségvezetői csapatot építettünk fel, akikkel maradéktalanul számíthatunk egymásra…

25 milliárd forintos árbevétellel zárja az évet a Work Force

„Jelentős fejlődésen ment át 2023-ban a Work Force, ami az üzleti eredményekben és a létszám növekedésben egyaránt megmutatkozott. 25 milliárd forint körüli árbevétellel zártuk az évet, ami 2022-höz képest mintegy 50 százalékos emelkedést jelent…”