Veszprém megye

Kedves álláskereső! Veszprém megyében található partnercégünk beszállítói minőségügyi mérnök pozícióba keresi tapasztalattal rendelkező és fejlődni vágyó új munkatársát multinacionális környezetbe.

Beszállítói minőségügyi mérnök pozícióba

Feladataid közé fog tartozni:

  •        Új beszállítók minőségügyi ellenőrzése
  •        Fejlesztések és beszállítói auditok vezetése
  •        ...

Kedves Gyártástámogató mérnök jelölt! Veszprém megyében található partnercégünk keres a csapatába tapasztalattal rendelkező, valamint magabiztos német nyelvtudással munkatársat,

Gyártástámogató mérnök pozícióba

Feladataid közé fog tartozni:

  •        Gyártási és termelési tevékenység támogatása, felügyelete
  •        Gyártáshoz tartozó dokumentáció kezelése
  •        Aktív, folyamatos...

Kedves Kontroller! Stabil munkahelyet keresel, a tudásodnak megfelelő juttatásokkal? Ha a válaszod igen, akkor ez az ajánlat neked szól, amennyiben autóipari vagy termelő vállalatnál szerzett tapasztalattal rendelkezel, valamint a szakmai angol nyelvtudásodat is napi szinten használnád. A Veszprém megyében található autóipari-beszállító vállalat, mely biztonságtechnikai eszközöket gyárt Téged keres. Jelentkezz most, légy a csapat része!

Kontroller pozíció

Számítunk a...

Kedves Barátom! Műszakos termelésvezető pozícióban szeretnél elhelyezkedni és hosszútávon tervezel? Ha a válaszod igen, akkor jelentkezz hozzánk, mert a Veszprém megyében található nemzetközi autóipari alkatrész- beszállító vállalatom Téged keres! Csapatomba tapasztalattal rendelkező munkatársat keresek, akit a tudásának megfelelően díjazok. Légy a csapatom része, jelentkezz:

Műszakos termelésvezető pozícióba

Feladataid közé fog tartozni:

·   ...